Welcome to cyberskoglund.nu

Search   in  

 Create an AccountHome | Submit News | Your Account | Content | Topics | Top 10  

Innehåll
  ·  Hem

  ·  2006

  ·  2005

  ·  2004

  ·  2003

  ·  2002

  ·  2001

  ·  Tipsa nån

  ·  Kontakt

  ·  Gästbok

Information

Andreas Skoglund driver CyberSkoglund.nu. En inte särskillt seriös sajt om så lite som möjligt.

Mer seriösa sajter som Andreas är lite inblandad i:
www.natverksbygget.se
www.livechannel.se
www.curlingkanalen.se
www.y-center.se/harnosand


Annonser på CyberSkoglund?!?

SökLanguages
Välj Språk för gränssnitt:


  
Hur gör man i lekparker egentligen?
Postad Friday 21 August @ 12:18
Ämne det ska postas under: Nonsens
NonsensHur börjar man prata i lekparker? Jag fixar det inte idag. Där står jag med K och gungar och så kommer ett barn och en vuxen också dit. Stämningen blir lite tryckt. K och den andra ungen sneglar på varandra. Jag och den vuxne säger "hej". K och den andre sneglar. Jag och den vuxne stirrar på vårt respektive barn, säger något lågt om att "titta där... vilken fin kille/tjej". K känner av min nervositet och blir klängig som tusan. Vi vuxna börjar trampa i sidled. Sen står vi där som fyra får. Två stora som bräker tyst och två små som trampar omkring och sneglar på varandra.

Vad ska man göra? Jag fixar de flesta andra sociala situationer! Jag är rätt bra på att bryta isen i vanliga fall. I vissa fall fixar jag även lekparker, men det tar ett tag och det är nästan altid pappor jag lyckas börja prata med. Nån gång har K hjälpt mig och jag har lyckats få fram något även till en mamma. Mormödrar/farmödrar är omöjliga. Dem har jag gett upp allt hopp om. Någon morfar eller farfar har jag aldrig sett, så där vet jag inte hur jag skulle reagera.

Men finns det tips på hur man ska föra sig i lekparker så tar jag glatt emot dem. Det finns annars en stor risk att jag får två platser på jorden där jag totalt tappar självförtroendet. Det ena är dansgolv, men det kan jag lösa med ett par öl. Det andra lär bli lekparker och det känns inte som att öl skulle vara ett bra alternativ där. Hjälp!
/Andreas

 
Logga in
Alias

Lösenord

Har du inget medlemskap än? Du kan bli medlem. Som registrerad medlem har du lite fördelar som en temaväljare, kommentarsinställningar och möjligheten att skriva kommentarer under ditt eget namn.

Relaterade Länkar
· Mer om Nonsens
· Artiklar av cybersko


Mest lästa artikel om Nonsens:
Nu undrar jag varför man blir tjock?


Article Rating
Average Score: 0
Röster: 0

Please take a second and vote for this article:

Excellent
Very Good
Good
Regular
Bad


Alternativ

 Utskriftsvänlig sida Utskriftsvänlig sida


(c) 2006 CyberSkoglund.nu

PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.07 Seconds