Arkiv
Bilder
Gästbok
Cyberskoglund.nu
Kakrecept
Tjugosjunde mars

Ska dra till Livingstone imorgon. Juan Carlos ordnade en billig resa; 800 Quetzales, eller typ 1000 kronor för resa och tvâ hotellnätter. Sjysst kille. Sâ jag kommer tillbaks till Antigua pâ lördagkväll. Förhoppningsvis är MoDo klar för final dâ.

Pâ söndag är jag bjuden pâ barnkalas. Min spanskalärarinnas son fyller âr, sâ jag ska dit och äta târta. Vet dock inte vad jag ska ge i födelsedagspresent. Stod och diskuterade detta med Helena frân Göteborg, vi funderade pâ bâde hockeypuckar och skoputsarlâdor, men inget verkar sâ där klockrent. Skulle haft en MoDo Hockey-halsduk med mig... Det fâr nog bli en fotboll. Alla ungar gillar väl att fâ en fotboll? Jag blev glad när jag var barn och fick en fotboll. Â andra sidan, jag var glad sâ länge det inte var kläder. Fast jag var tvungen att ringa bâde mormor och farmor och tacka även om jag fick typ gummistövlar eller nâtt sânt.

Ja,ja, nu ska jag till Livingstone och fira min födelsedag i en hängmatta och ett glas apelsinjuice. Fick en tyg-tupp i födelsedagspresent av de jag bor med. Ska lägga upp bilder pâ den pâ söndag tror jag.
/Andreas