Arkiv
Bilder
Gästbok
Cyberskoglund.nu
Kakrecept
Tjugofjärde april

OK, jag ska göra massa erkännanden idag. Lika bra att ta alla pâ en gâng.
1. Mexico är längre än jag trodde. Jag hade fel när jag trodde att Mexico var kortare. Jag har bara kommit halvvägs. Det är trettiosex timmar kvar om jag skulle âka buss upp till Tijuana. När jag hörde detta, precis när jag klev av bussen efter 19 timmar frân Acapulco blev jag illamâende. Vägarna är skit här. Krokiga och bussarna stannar för att visa papper för militären hela tiden.

2. Mexico är dyrare än jag trodde. Fem pesos för att gâ pâ toa - och dâ förväntas du ha med dig eget toapapper.

3. Jag klarar inte det här livet längre. Jag är 28 âr, pâ väg att bli en bekväm svensk som kommer att välja charter. Det ska bli skönt att flytta hem till Ângermanland och ta det lugnt, âka pâ semester i ett par veckor i Europa eller USA, sen âtervända till Härnösand och ta det lugnt. Att luffa runt i bussar, vara inneboende hos Guatemaler och sânt är en passerad tid.

Som direkt konsekvens av detta kommer jag imorgon att flyga till Tijuana. Det blir bâde billigare och bekvämare. Efter nâgra dagar i Californien flyger jag till Texas och är där i ca tio dagar innan jag tar en sista tur som luffare ner genom Mexico till Guatemala. Där flyger jag hem. (Nâja, det säger jag nu ja, efter nâgra dagar i Texas kanske jag har fâtt blodad tand igen och kör nân fler vansinnesluff. Och efter nâgra âr i Härnösand kanske jag fâr nya ideér och flyttar till Nya Zeeland eller nâtt sânt. Men vadâ? Man har väl rätt att ändra sig???)

Hur som helst; Puerto Vallarta är ett helskönt ställe. Ganska lagom turistiskt. De har sportbarer med NHL-hockey sâ jag är helnöjd. Igâr satt jag och ât en härlig hamburgare och sâg pâ Colorado Avalanche - LA Kings. Sâ vred jag pâ huvudet lite ât vänster sâ kunde jag se Vancouver Canucks - Detroit Red Wings. Det kändes lite som paradiset.

Idag har jag lyckas bli god vän med Hector och Rosario, en kille och tjej som säljer Time Share-lägenheter. De försökte sälja pâ mig det där, men vi snackade amerikanska turister istället. Fâr se om de dyker upp och ser pâ hockey ikväll. Nu ska jag gâ och se Toronto mot NY Islanders.
/Andreas