första februari

Idag blev jag kallad för "medelålders charmör" av en 18-årig tjej. Funderade ett tag på om det fanns något positivt med det. Kom fram till att så inte var fallet.
 
Har fått hotbrev också. Av folk som tycker att jag borde uppdatera sajten oftare. En person hotar med att slänga sin frimärkssamling. Så jag har stått inför en paradox: Å ena sidan, det är så sjukt att jag gärna vill skriva om det på denna sajt. Å andra sidan skulle jag gärna se att människan faktiskt slänger sin frimärkssamling, slutar läsa på min hemsida och faktiskt går ut och skaffar sig ett riktigt liv istället. Hoppas han hann slänga frimärkssamlingen innan han ser det här.
 
Det är mycket curling nu. Mittnytt var och gjorde ett reportage (gå in på www.svt.se/mittnytt - klicka på Webb-tv bilden och välj tisdagens 19.10 sändning. 13.40 in  sändningen handlar det om oss!) Programledaren kallade mig CurlingGalning. Funderade ett tag på om det fanns något positivt med det. Kom fram till att så inte var fallet.
 
Nåja, nu är jag hungrig. Ska ta och göra mannagrynsgröt. Ta en banan också. Sen ska jag se på Riket på svt:s sajt. Funderade ett tag på det här med Webb-TV. Kom fram till att det var ganska positivt.
/Andreas