bilder
Klicka här för att komma till bildarkivet.

Så här i OS-tider tänkte vi prova på en OS-klass i segling. Marcus Sundgren instruerade oss på Sälstens strand. Prytz ses på bilden precis när han bestämde sig för att det här med Laser-jollar var för farligt. .
Noggranna instruktioner om skot och andra rep gicks igenom. Här ses jag på bilden precis när jag insett att jag fått lite för mycket information för att hänga med. .
Medan Marcus fixade till båtarna tränade jag och Lotta på att göra pålstekar. Det finns nån historia om en drake och prinsessa för att göra den här knopen. Gör man den rätt så dras prinsessan med ner i djupet. Kan dock konstatera att min prinsessa hela tiden överlevde, till stort förtret.
Var tvungen att blöta fötterna för att komma i jollen. Det är det närmaste bad jag kommit i sommar.
Så satt jag slutligen i jollen. Till höger i bild ses Prytz stå och videofilma eventet. Han hoppades på att få med en vurpa eller något annat sätt för mig att göra bort mig på. Men där gick han bet.
Så gled vi iväg i Härnösands norra sund. Det blåste svagt men tillräckligt. Lotta vann vår interna tävling. (runt en boj och ett grund). Jag hävdar att hon fuskade.
Kan nog bara konstatera att beach volleyboll är lugnare och enklare. Mathias tyckte det med så han struntade helt i seglingen.